free simple site templates

Sekretesspolicy

Integritetspolicy

Effektivt datum: 23 oktober 2018
Desilva Design ("oss", "vi" eller "vår") driver webbplatsen “www.desilvadesign.se” (hädanefter refererad som "Hemsida, eller Tjänsten").
Denna sida informerar dig om vår policy om insamling, användning och delande av personuppgifter när du använder våra tjänster och de val du har kopplat till den datan.
Vi använder dina data för att tillhandahålla och förbättra våra tjänster. Genom att använda Tjänsten godkänner du samlingen och användningen av information i enlighet med denna policy.

Informationsinsamling och användning

Vi samlar flera olika typer av information för olika ändamål för att tillhandahålla och förbättra vår service till dig.

Typer av data som samlas in

Personlig information

Medan vi använder vår tjänst kan vi fråga dig att ge oss viss personligt identifierbar information som kan användas för att kontakta eller identifiera dig ("Personuppgifter"). Personligt identifierbar information kan inkludera, men är inte begränsad till:
  - E-postadress
  - Förnamn och efternamn
  - Cookies och användningsdata

Användningsdata

Vi kan också samla information om hur Tjänsten används och används ("Användningsdata"). Denna användningsdata kan innehålla information som datorns Internet Protocol-adress (t.ex. IP-adress), webbläsartyp, webbläsareversion, sidorna i vår tjänst som du besöker, tid och datum för ditt besök, tiden som spenderas på dessa sidor, unik enhetsidentifierare och annan diagnostisk data.

Användning av data

Desilva Design använder insamlade data för olika ändamål:
  - Att tillhandahålla och underhålla Tjänsten
  - Att meddela dig om ändringar i vår tjänst
  - För att du ska kunna delta i interaktiva funktioner i vår tjänst när du väljer att göra det
  - Att ge kundvård och support
  - Att tillhandahålla analys eller värdefull information så att vi kan förbättra tjänsten
  - Att övervaka användningen av tjänsten
  - För att upptäcka, förebygga och ta itu med tekniska problem


Överföring av data

Din information, inklusive personuppgifter, kan överföras till - och underhållas på - datorer som ligger utanför din stat, provins, land eller annan statlig jurisdiktion där lagar om dataskydd kan skilja sig från dem som ligger inom din jurisdiktion.
Om du befinner dig utanför Sverige och väljer att ge information till oss, var vänlig notera att vi överför data, inklusive personuppgifter, till Sverige och bearbetar det där.
Ditt samtycke till denna sekretesspolicy följt av din inlämning av sådan information representerar din överenskommelse om den överföringen.
Desilva Design kommer att vidta alla åtgärder som är rimligt nödvändiga för att säkerställa att dina uppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna sekretesspolicy och att ingen överföring av dina personuppgifter kommer att ske till en organisation eller ett land om inte det finns tillräckliga kontroller på plats, inklusive säkerheten för dina uppgifter och annan personlig information.

Upplämnande av data

Juridiska krav

Desilva Design kan avslöja dina personuppgifter i god tro om att sådan åtgärd är nödvändig för att:
Att följa en lagstadgad skyldighet
Att skydda och försvara rättigheter eller egendom för Desilva Design
Förhindra eller utreda eventuella felaktigheter i samband med Tjänsten
För att skydda den personliga säkerheten hos användare av Tjänsten eller allmänheten
Att skydda mot juridisk ansvar


Säkerhet av data

Säkerheten för dina uppgifter är viktig för oss, men kom ihåg att ingen överföringsmetod över Internet, eller elektronisk lagringsmetod är 100% säker. Medan vi strävar efter att använda kommersiellt acceptabla medel för att skydda dina personuppgifter, kan vi inte garantera den absoluta säkerheten.

Tjänsteleverantörer

Vi kan använda tredjepartsföretag och privatpersoner för att underlätta vår Service ("Service Providers"), för att tillhandahålla Tjänsten på vår väg, att utföra servicerelaterade tjänster eller att hjälpa oss att analysera hur vår Service används.
Dessa tredje parter har endast tillgång till dina personuppgifter för att utföra dessa uppgifter på vår vägnar och är skyldiga att inte avslöja eller använda det feller använd det för något annat syfte.

Analytics

Vi kan använda tredjepartsleverantörer för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst.

Google Analytics
Google Analytics är en webbanalystjänst som erbjuds av Google som spårar och rapporterar webbplatsstrafik. Google använder data som samlas in för att spåra och övervaka användningen av vår service. Dessa uppgifter delas med andra Google-tjänster. Google kan använda de samlade uppgifterna för att kontextualisera och anpassa annonserna i sitt eget annonsnätverk.
Du kan välja bort att ha gjort din aktivitet på Tjänsten tillgänglig för Google Analytics genom att installera webbläsarens tillägg till Google Analytics. Tillägget hindrar Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js och dc.js) från att dela information med Google Analytics om besökaktivitet.
Mer information om Googles sekretesspraxis finns på webbsidan för Google Sekretess och villkor: https://policies.google.com/privacy?hl=sv

Länkar till andra webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om du klickar på en tredjepartslänk kommer du att styras till den tredje partens webbplats. Vi rekommenderar starkt att du granskar sekretesspolicyen för varje webbplats du besöker.
Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehållet, sekretesspolicy eller praxis för tredje parts webbplatser eller tjänster.

Barns integritet

Vår service tar inte emot någon under 18 år ("Barn").
Vi samlar inte medvetet personligt identifierbar information från någon under 18 år. Om du är förälder eller vårdnadshavare och du är medveten om att dina barn har gett oss personuppgifter, vänligen kontakta oss. Om vi ​​blir medvetna om att vi har samlat personuppgifter från barn utan att verifiera föräldrars medgivande, tar vi åtgärder för att ta bort den informationen från våra servrar.

Ändringar i denna sekretesspolicy 

Vi kan uppdatera vår sekretesspolicy från tid till annan. Vi meddelar dig om eventuella ändringar genom att skicka den nya sekretesspolicyn på den här sidan.
Vi meddelar dig via e-post och / eller ett framstående meddelande i vår Service innan förändringen blir effektiv och uppdaterar "effektiv datum" högst upp i denna sekretesspolicy.
Du rekommenderas att regelbundet granska denna sekretesspolicy för eventuella ändringar. Ändringar av denna sekretesspolicy är effektiva när de publiceras på den här sidan.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna sekretesspolicy, kontakta oss:
Via e-post: [email protected]